Monotherapie

Bij het ontwerpen van de monotherapie apparaten was de prioriteit “eenvoudig in gebruik”: één Start/ stop-knop werd geïntegreerd in de lay-out van de apparaten. Ze bieden exogene signalen, en per apparaat één geautomatiseerd programma met keuzemogelijkheid tussen een korte en een lange versie.

LENYO Sleep

Een automatisch en op maat ontworpen slaapprotocol verbetert de kwaliteit van uw slaap, alsook de vele fysische, mentale en emotionele neveneffecten die slaaptekort of onderbroken slaap kunnen veroorzaken.

Door het gebruik van pulserende elektromagnetische velden (PEMF) helpt het Lenyo Sleep-apparaat het lichaam makkelijker in te slapen, ononderbroken door te slapen en dieper te rusten dankzij relaxatie en ondersteuning van de meridianen en lichaamsfuncties die het slaappatroon en -ritme positief beïnvloeden

Voor meer info over Lenyo Sleep

LENYO Woman

De LENYO Woman M Set is ideaal zowel voor aan de cyclus gerelateerde klachten van korte termijn, als voor langdurige onevenwichten.

Door het gebruik van pulserende electromagnetsiche velden (PEMF) in de ondersteuning van de fysieke en mentale aspecten van de vrouwelijke natuur zorgt het Lenyo Woman-apparaat mee voor relaxatie, het normaliseren van systemen en het ondersteunen van emotioneel welzijn.

Klik hier voor meer info over Lenyo Woman

Hier vindt u binnenkort informatie over onze nieuwe monotherapie toestellen:

  • Lenyo Office
  • Lenyo Newborn
  • Lenyo Child
  • Lenyo Fitness
  • Lenyo Yoga