Multitherapie

De multitherapie Lenyo apparaten voor thuisgebruik, die ontworpen zijn voor een optimale efficiëntie, bieden exogene signalen, 32 geautomatiseerde programma’s die via uiterst nauwkeurige en doelgerichte werking de weefsels en de receptoren stimuleren die nodig zijn om de communicatie paden te herstellen en het zelf-genezingsproces van het lichaam te induceren.

De Lenyo apparaten vormen samen het meest complete gamma uit de bioresonantie-industrie. Ze zijn veilig in het gebruik, hebben een korte leercurve en zijn eenvoudig te bedienen.

LENYO Fractal

Het LENYO Fractal BRT-apparaat is een state-of-the-art toestel, ontworpen voor thuisgebruik. Het bevat een subset van dezelfde geavanceerde BRT-programma’s uit het LENYO Lux professionele apparaat. Ideaal voor het onderhouden van algehele welzijn, is de LENYO Fractal licht, duurzaam en gemakkelijk draagbaar, met handige opties voor het toepassen van therapie in zowel zit- als liggende houding.

Met de LENYO Fractal kan hetzelfde programma tegelijkertijd worden aangeboden aan een tweede gebruiker, met een aparte applicator.

Op basis van geavanceerde technologie biedt de LENYO Fractal het breedste scala aan frequenties gegenereerd door een apparaat voor thuisgebruik, met een uitstekende signaal-ruisverhouding verhouding (SNR) van -3dB, wat resulteert in een helder, effectief signaal met een zeer lage verstoring door ruis. Met meer dan 50 geavanceerde harmonischen, zorgt de LENYO Fractal voor een voordurende signaalmodulatie, tegen verzadiging en daling van effectiviteit.

De LENYO Fractal wordt geleverd met een signaalgenerator/ controle-eenheid, een S en een XL-applicator of een M en een L-applicator (1 van de 2 configuraties), een adapter, een handleiding en een draagtas. De applicators genereren een bijzonder type elektromagnetisch veld, anders dan de gebruikelijke velden geproduceerd door standaard inductiespoelen. Dat is in harmonie met het natuurlijke elektromagnetische veld van het lichaam. Dit creëert een ideale omgeving voor het optimaliseren van de communicatieprocessen in het lichaam.

Klik hier voor meer info over Lenyo Fractal

LENYO Fractal Meridian

Het LENYO Fractal Meridian BRT-apparaat is een state-of-the-art toestel, ontworpen voor thuisgebruik. Het bevat een subset van dezelfde geavanceerde BRT-programma’s uit het LENYO Lux professionele apparaat. Ideaal voor het onderhouden van algehele welzijn, is de LENYO Fractal Meridian licht, duurzaam en gemakkelijk draagbaar, met handige opties voor het toepassen van therapie in zowel zit- als liggende houding.

Met de LENYO Fractal Meridian kan hetzelfde programma tegelijkertijd worden aangeboden aan een tweede gebruiker, met een aparte applicator.

Op basis van geavanceerde technologie biedt de LENYO Fractal Meridian het breedste scala aan frequenties gegenereerd door een apparaat voor thuisgebruik, met een uitstekende signaal-ruisverhouding verhouding (SNR) van -3dB, wat resulteert in een helder, effectief signaal met een zeer lage verstoring door ruis. Met meer dan 50 geavanceerde harmonischen, zorgt de LENYO Fractal voor een voordurende signaal modulatie, tegen verzadiging en daling van effectiviteit.

De LENYO Fractal Meridian wordt geleverd met een signaalgenerator/ controle-eenheid, een S en een XL-applicator of een M en een L-applicator (1 van de 2 configuraties), een adapter, een handleiding en een draagtas. De applicators genereren een bijzonder type elektromagnetisch veld, anders dan de gebruikelijke velden geproduceerd door standaard inductiespoelen. Dat is in harmonie met het natuurlijke elektromagnetische veld van het lichaam. Dit creëert een ideale omgeving voor het optimaliseren van de communicatieprocessen in het lichaam.

Klik hier voor meer info over Lenyo Fractal Meridian